(Видео) Левица – Аеродром: Сомнителна супстанца се излева во Вардар – Инспекторатот не превзема ништо

„Во близина на мостот „Близнак“ (Тодор Александров), од спротивна страна на ЕВН во Ново Лисиче, не ретко жителите се сведоци

Read more