Злоупотреба на парите од дијаспората собрани со намена за хуманитарна акција во Македонија?

Дали биле злоупотребени парите кои дијаспората во Англија ги собрала со намена за хуманитарна акција преку доделување на новогодишни пакетчиња

Read more