Балкански барометар: Недовербата во македонското судство порасната на 82%

„Балкански барометар“ дава преглед на нивните мислења за регионалната соработка, европската интеграција, довербата во јавните институции и медиумите, нивните најголеми

Read more

Путин ужива поддршка од над 81% кај руските граѓани

Серускиот центар за проучување на јавното мислење, (ВЦИОМ) спроведе истражување за тоа каква доверба ужива рускиот Претседател Владимир Путин кај

Read more

Евроскептицизмот во Македонија на највисоко ниво досега

Лажната и оптимистичка врева, поткрепена со сериозна пропаганда и агресивна кампања, за брза и ефективна интеграција на Македонија во Европската

Read more