Левица: Наместо реконструкција на покрив, изградба на повеќекатен станбен објект

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Велес „Помеѓу улиците Љубен Весов и Кочо Рацин во близина на

Read more

Левица: Власта да одговори дали поединци блиски до градоначалникот Беџети незаконски градат во Матка

Соопштение на политичката партија Левица за противправното градење во заштитеното подрачје Матка. „Институционалниот молк за дивоградбите во заштитеното подрачје Матка

Read more