Левица – Демир Хисар: Ветено – неисполнето: Повеќе пари за граѓаните во општината

„Со оглед на неспособното менаџирање на локалната власт, парите на народот останаа „заглавени“ во длабоките џебови на локалните господари. Локалната

Read more

Левица: Психијатриската болница во Демир Хисар го користела забранетото токсично масло прикриено како „мазут”

Реакција на локалниот огранок од Демир Хисар на политичката партија Левица. „Не стивнуваат реакциите после објавувањето на сторијата на Истражувачката

Read more

Вработените во јавните установи – Заробеници на личните интереси на двајца советници од коалициите на СДСМ и ДПМНЕ

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Демир Хисар „Веќе е март, а советот на Општина Демир Хисар

Read more

Левица: Во Психијатриската Болница во Демир Хисар се кршат работничките права

Реакција на Левица – ЛО Демир Хисар Над 300 вработени во Психијатриската болница во Демир Хисар останаа без јануарската плата, додека

Read more