Тодоровски ги демантираше лажните обвинувања од бугарскиот новинар пренесени од русофобските медиуми во Македонија

Дарко Тодоровски e Магистер по меѓународни односи и воен аналитичар кој веќе трета година е на докторски студии во Русија

Read more

Амбасадата на Руската Федерација го демантираше Пендаровски за обвинувањата кон нивната земја

По неколкукратни обвинувањата од страна на Стево Пендаровски до Руската Федерација дека се вмешува во протестите на граѓаните против бугаризација

Read more

Членови на ЛД Солидарност и Левица со демант за изнесените лаги од Љубиша Станковиќ

Членови на Левичарското движење „Солидарност“ и левичарската партија „Левица“ вчера беа дел од текст кој шири лаги за нив. Авторот

Read more