Левица: СДСМ преку лажно претставување и црна кампања очајно се обидува да се спаси од неминовниот пораз

„Денеска, непосредно пред започнување на изборниот молк за вториот круг од локалните избори, осамнаа флаери и други материјали со лажна

Read more