Исмаил: Мицковски призна дека советниците на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје се со единствена намера – блокада на Градот!

Координаторот на советничката група на Левица во Град Скопје, Реџеп Исмаил-Хактан, на својот фејсбук профил ја коментираше изјавата на Претседателот

Read more

Арсовска: ВМРО-ДПМНЕ во општина Бутел поттикнува узурпација на државно земјиште

Градоначалникот на Град Скопје, Данела Арсовска, на прес конференција, објавувајќи детали за прокетот за изградба на булеварот „Боца Иванова“ во

Read more

Исмаил: Дали постои заташкување на случај со опасен отпад при изградба на колекторскиот систем на реката Вардар?

Советникот на Левица во Град Скопје, Реџеп Исмаил упати прашање до градоначалникот Данела Арсовска за колекторскиот систем на реката Вардар,

Read more