Златанов: Реформи ДА, но не фашистички!

Статус на Давид Златанов, претседател на Црвена Младина „Морам да појаснам за реформите на Мила Царовска да ви станат појасни

Read more

Златанов: Дигитализацијата на образованието ќе доведе до крах на веќе уништениот образовен систем

Видете ако во предвид ги земате Сојузот на Средношколците и Бленди Ходаи како претставник на сите млади во Македонија од

Read more

Зошто стигнавме до оваа ситуација каде што младите почесто посетуваат казина од спортски терени !?

„Зошто стигнавме до оваа ситуација каде што младите почесто посетуваат казина од спортски терени !? Коцкањето на младите е сериозен

Read more

Средношколецот Давид Златанов: Професори осмелете се!

Средношколецот Давид Златанов од Струмица, член на Средношколскиот синдикат, со писмо се обрати до професорите. Поводот за ова јавно обраќање

Read more