(Видео) Мециновиќ: Левица е грасрут партија, крик на демократскиот порив во Македонија

Во дебатната емисија на Канал 5 телевизија Само вистина, вчера гостуваше Амар Мециновиќ, Портпаролот на Политичката партија Левица, кој воедно

Read more