Левица: Дали следи покачување на цените во градинките?

Реакција на Политичката партија Левица Штрајкот заврши, но не и проблемите во градинките. Откако економската криза и лошото менаџирање на

Read more

Советниците на Левица поднесоа иницијатива за бесплатни градинки во Општина Ѓорче Петров

Иницијатива од Левица – Ѓорче Петров Од Годишниот финансов извештај на општина Ѓорче Петров за 2021 година, утврдивме дека учеството

Read more

Решавање на проблемот со образовен персонал во градинките бараат советниците на Левица во Гази Баба

По барање на советничката група на Левица на седница на Советот, се постави точка на дневен ред за расправа за

Read more

Левица – Град Скопје гласаше позитивно за забрзување на процедурата при изградба на детска градинка во општината

Соопштение на Левица – Град Скопје На вчерашната шеста седница на советот на Град Скопје една од точките на дневен

Read more