Левица: Градоначалникот Георгиески тврди дека состојбата е загрижувачка, а Владата ќе прави попис!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Охрид ”Во услови кога короната , за жал зема се’ поголем

Read more