Гаврил Трајковски: Сите за Копанки, Копанки за некого

Советникот на Левица во Општина Битола, Гаврил Трајковски во своето гостување на Радио Б-97 Битола говореше за спорната одлуката на

Read more

Младите емигрираат од Македонија, за мене бегството е кукавички потег!

Викаат младите емигрираат, желбата за подобро утре ја бараат надвор од МАКЕДОНИЈА. За мене бегството е кукавички потег, себичен и

Read more