Наместени испити за вработување во јавната администрација

Поплаки од лошата работа на администрацијата слушаме секојдневно, како што од политичарите и функционерите слушаме дека се залагаат и преземаат

Read more

Левица поднесе иницијатива за инспекциски надзор за рамковниот балансер

Реакција на Политичката Партија Левица Левица поднесе иницијатива за вонреден инспекциски надзор против Министерството за информатичко општество и администрација, кое

Read more

Синдикатите бараат да се прифатат предлозите на Левица во Собранието

Деновиве, во Собранието на Република Македонија, од страна на Политичката Партија ЛЕВИЦА, беа доставени предлог измени на Законот за работни

Read more