Крмов: Планот на Владата е нивните луѓе да профитираат во енергетската криза

Пратеникот од Левица, Борислав Крмов, вчера на Канал 5 истакна видување за тоа како власта „се справува“, односно зошто не се справува

Read more

Потврденo: Во Украина откриени траги од воена биолошка програма финансирана од САД

Официјалната претставничка на Министерството за надворешни работи на Русија, Марија Захарова излезе со коментар за воената биолошка активност во украинските

Read more

Мојсоска – Како би му било јасно на Заев кога ни оддалеку не ја помирисал реата и сепсата на државното здравство?

Статус на Јована Мојсоска – член на Президиумот на Левица. Премиерот Заев изјави дека условите во државни и приватни клиники

Read more