“Го сакам Водно” не се откажува од барањето за јавна дебата

Во целост ви го пренесуваме соопштението на иницијативата “Го сакам Водно” во однос на денешната дискуција со претставници на Владата во

Read more

ГО САКАМ ВОДНО: Владата манипулира со најавената дебата

Во целост ви го пренесуваме соопштението на иницијативата ” Го сакам Водно”. МЕСТОTO НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ШИЛЕГОВ Е ОД ДРУГАТА СТРАНА

Read more

Го Сакам Водно: Кога институциите остануваат глуви, кога правната држава не функционира, живиот штит е единствената и последна опција оставена во рацете на граѓанинот

„Вчера продолжија градежните активности за изградба на гасоводот преку Водно. На диво би рекле, зошто се работи без почитување на

Read more

Итен повик за помош на Водно – Изведувачите со закани кон активистите

На социјалните мрежи само што се рашири информација дека изведувачот на градежните активности на Водно се заканувал со приватни лица

Read more

ГО САКАМ ВОДНО – “Итен прекин на изградбата на гасоводот низ Водно”

Во целост ви го пренесуваме соопштението на иницијативата “Го сакам Водно”. “Влада на Република Македонија итно да ја повлече одлуката

Read more