Денот кога Струга пружи отпор

Статус на Јована Мојсоска, член на Президиум на Левица: „На денешен ден, пред 17 години, ескалира незадоволството против терористичката поделба

Read more

Бучковски го плаќаме 60.000 денари месечно за да молчи пред Захариева

Хонорарот на специјалниот претставник со Бугарија – Владо Бучковски изнесува 60.000 денари месечно, односно 720.000 денари годишно, плус трошоци за

Read more

Бучковски потврди дека ќе се менуваат учебници поради Бугарија!

Специјалниот претставник на Владата за Бугарија, Владо Бучковски во интервју за „360 степени“ потврди дека ќе се менуваат учебниците по

Read more