Мојсоска: Додека власта секој ден тоне во скандали на корупција и лаги, „Вистиномер“ цензурира објави за северномакедонскиот идентитет

Јована Мојсоска, член на Президиумот на Левица, денес реагираше за обидот на „Вистиномер“ да го замолкне на Антропол. Воедно, таа

Read more