Бугарски медиуми пишуваат за луксузна вила на Заеви на Халкидики

Бугарскиот портал BIG5 објавува скандалозни податоци за луксузна палата на грчкото приморје на кракот Касандра на Полуостровот Халкидики, која како што пишува

Повеќе