За две години работа во Советот на Општина Велес

Левица од советите За две година работа во Советот на Општина Велес ИЗДВОЈУВАМЕ : – Не се шитнавме – Не

Read more

Коалицијата ДПМНЕ – СДС- ДУИ изгласа незаконска албанска паралелка во Велес

По августовскиот обид, насилно и НЕЗАКОНСКИ да се оформи паралелка на албански наставен јазик во велешката гимназија „Кочо Рацин“ (составена

Read more

Абрашев: ДУИ-СДС и ДПМНЕ заеднички за формирање на албанска паралелка во Велес

Пишува Димитар Абрашев – Советник во општина Велес при политичката партија Левица Постигнат договор, во Гимназија Кочо Рацин нема да

Read more

По реакцијата од Левица суспендирана е негувателката која давала електронски цигари на децата во Велес

Негувателка во градинката „Димче Мирчев“ во Велес им давала на дечињата да консумираат чад од електронски цигари, се додека неколку

Read more