Отстранети кантите за отпад што беа поставени од активисти на Левица-Бутел

Левица-Бутел како општествено одговорен политички субјект минатиот викенд постави канти за џебен отпад на неколку локации во општина Бутел. Кантите

Read more

Левица: Со племенски манири, територијални претензии и никаков соживот нема чекор кон Европа и светот

Реакција на Левица – ЛО Тетово Во 21 век кога светската цивилизација претендира да се колонизора на Марс, албанците од

Read more