Иницијативата на Левица за бесплатни градинки во фиока додека Костовски нуди поливични решенија

Реакција на ЛО Левица – Бутел Иницијативата на Левица – Бутел за бесплатни градинки во Општина Бутел не беше ставена

Read more

Градоначалникот на Бутел ќе се слика за 5.700 евра

Општина Бутел застапена од градоначалникот Велимир Смилевски склучи договор за фотографски услуги во висина од 5.756 евра односно во денарска

Read more