Официјално попишани колку избирачи – Крмов најави услов за идна влада поништување на пописот

Со официјално попишани 1.832.696, директорот на ДЗС, Апостол Симовски го прогласи контроверзниот попис за успешен. Прашањето кое се наметна во

Read more