На бонбона бизнисите им нема крај: Директор на штаб на ДПМНЕ награден со 18,5 милиони за две години

Реакција на Левица – ЛО Гази Баба Општините каде што се на власт кадрите на ДПМНЕ се претворени во цицачи

Read more

Урсула фон дер Лајен под истрага за набавка на вакцини против корона вирусот

Европската јавна обвинителка Лаура Кодрута Ковеси во вчерашната посета на Загреб ги претстави активностите во борбата против корупцијата и измамите

Read more

Шеќеринска и Бонбоните

Бонбоните (шеќерчиња) потекнуваат уште во Античка Индија. Персијците, а потоа и старите Грци започнале да ги применуваат,  најпрво како лек,

Read more