Советник на Левица пријавен во МНР од страна на бугарски државјанин поради Фејсбук објава против фашизмот

Виктор Стојанов, еден од водачите за бугаризација на Македонија и македонскиот народ како претседател на „Фондација Македонија” поднел пријава против

Read more

(Видео) Протест за итна реконструкција на регионалниот пат Богданци-Гевгелија

Вчера, во организација на локалните ограноци на Левица од Богданци и Гевгелија се одржа првиот протест организиран од партијата за

Read more

Левица: Протест поради нереконструирањето на патот на смртта P 1009, делница Гевгелија – Богданци

Соопштение на Левица Гевгелија и Левица Богданци Ограноците на Левица од Богданци и Гевгелија ги повикуваат сограѓаните на протест во

Read more

Земјоделското земјиште наместо кај вистинските земјоделци оди во рацете на крупниот капитал

Реакција на Левица – ЛО Богданци. Сведоци сме на лагите на министерот за земјоделие Љупчо Николовски, дека земјоделското земјиште оди

Read more

Вратени на работа отпуштените од „Бербо Екотекс” откако Левица Богданци прва излезе со официјално барање до надлежните институции

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Богданци „Вратени на работа отпуштените од „Бербо Екотекс” откако Левица Богданци

Read more