Левица: И министерката Стојчевска го заборави училиштето каде прв пат се одржуваше настава на македонски јазик

Од политичката партија Левица реагираа за состојбата во која се наоѓа училиштето во Подвис, каде на 23 септември 1943 година

Read more

Крмов: Кој ќе одговара доколку се зарази пратеник?

Пратеникот на Левица, Борислав Крмов на својот профил реагираше за неодговорната и нехумана постапка од страна на двајцата ковид позитивни

Read more

Крмов: Заразената пратеничка манипулира дека прекршила изолација за петтиот пакет мерки

Колешката Бисера Костадиновска-Стојчевска од СДСМ, се разоткрива како најобична ЛАЖГА И МАНИПУЛАТОР!Гласањето за 5-тиот пакет мерки НИКОГАШ НЕ БИЛО ДОВЕДЕНО

Read more