Дали можеше да се спречи катастрофата што се случи во Малешевијата

Според првичните проценки на штетата, за 10 дена во Малешевијата изгореа преку 5.000 хектари претежно борова шума. Во цела Македонија

Read more

Левица – Берово: Уште едно спомен обележје на АСНОМ оставено во заборав

„Некогаш спомен обележје на НОВЈ, денес уште еден споменик во распаѓање. Тимот на Левица – Берово го посети дедо Јован

Read more