Левица: Негрижата на Владата носи човечки жртви

Реакција на Левица – Здравствен сектор Сведоци сме на долгогодишната негрижа од страна на министерството за здравство, кое со децении

Read more

Министерот Сали не знае дека системот на Фондот за здравствено осигурување не работи веќе трети ден

Министерот за здравство Беким Сали не даде никакво објаснување за системот на Фондот за здравствено осигурување кој веќе трет ден

Read more

Министерот Сали вработува блиски луѓе, а здравствениот систем пропаѓа

Реакција на Политичката партија Левица Продолжуваат унапредувањата на лица блиски до власта, без јавен оглас, овојпат во режија на министерот

Read more

На клиниката за онкологија недостаток од терапија-надлежните институции молчат

–Реакција на Политичката партија Левица Владата на СДС и ДУИ, министерот за здравство Беким Сали од Алтернатива, како и кадрите

Read more