Градоначалникот на Велес не прима странки за да се заштити – а власта тера попис

Модераторот на Локалниот Огранок на Левица во Велес, Димитар Абрашев на својот профил објави дека градоначалникот Аце Коцевски ги има

Read more

ЛЕНКА: Градоначалникот на Велес врши политички притисок врз неистомисленици

Во целост го пренесуваме соопштението на ДСП „Ленка”. Службеник во Општина Велес се пожали и побара правна помош од нас

Read more