(Видео) Исмаил: Македонија на македонците – земјата на земјоделците

,,Вие, националното предавство што го правите сега, го оправдувате со тоа дека ДУИ бил криминален и, конечно, го немало во

Read more

Мојсоска: Тиранската платформа се надгради во КОСОВСКА платформа

Македонскиот народ пати од кратка меморија. Македонскиот народ заборави кој го создаде ДУИ и кој ги амнестираше за воени злосторства.

Read more

Само шестте пратеници на Левица гласаа против Африм Гаши – ДПМНЕ капитулира

На денешната Собраниска седница, пратениците од Левица понудија бланко – поддршка за ДПМНЕ да НЕ изгласа претседател на Собранието којшто

Read more