Мециновиќ: Зошто ЗНАМ и Димитриевски го избришаа АСНОМ од Уставот?

Зошто ЗНАМ и Димитриевски го избришаа АСНОМ од Уставот, зошто некои политичари се информираат само преку мејнстрим медиуми и ЗОШТО

Read more

Мециновиќ: Сега зборуваат за АСНОМ и партизаните, а на 9 мај ќе го честитаат Денот на Европа

Се испотепаа фирмашите спомнувајќи го АСНОМ и партизаните, кој од кој – а после изборите ќе им се гади од

Read more

Левица од Охрид: Тука Нефи го рушеше АСНОМ, додека Пецаков молчи

Денес, активистите на Левица во Охрид поставија табла на нелегалниот објект на бизнисменот од ДУИ, Нефи Усеини. Оваа герила акција

Read more