Левица: Бујар Османи и Апостол Симовски да објаснат за скандалот со веќе внесените матични броеви при попишување на дијаспората

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица „Покрај скандалозното решение за споделување на лични податоци од страна на “блиски лица”,

Read more

Левица: Никаде не е предвидена одговорност доколку попишувачите заразат граѓани

„Директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС), Апостол Симовски, во изјава дадена за медиуми истакна дека пописот ќе се спроведе

Read more