Лажната борба на Боречката федерација и вистинското лицемерие на АМС

Пишува: Ангеле Михајловски, советник од Левица – Општина Штип и член на Сектор спорт Веќе неколку години, раководството на Боречката

Read more

Левица нема да му се извини на градоначалникот на Штип Иван Јорданов

Соопштение на Левица – ЛО Штип Советникот од редовите на Левица, Ангеле Михајловски, доби писмо со закана за тужба од

Read more