Левица: Златко Марин купува корпи за отпадоци од 300 евра!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Аеродром: ”Дали крајот на Златко Марин вака мириса? Со фрапантни неконтролирани

Read more

Левица: Ве чекаме на 25-та дупка од последна 5-ка

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Аеродром „Не стивнуваат негативните реакции и критика кон градоначалникот Златко Марин

Read more

Во Арачиново и Шутка повеќе инвестиции отколку Златко Марин во Аеродром

Од Локалниот огранок – Аеродром на Левица реагираа за степенот на реализација на капитални инвестиции од страна на градоначалникот, Златко

Read more

Општина Аеродром ќе потроши 44.130 евра за одржување на јавни чешми за пиење вода

Во време на вонредна состојба кога јавните приходи на сите општини се значително намалени, Златко Марин, градоначалникот на општина Аеродром

Read more

Аеродромци повикуваат на протест во 18 часот пред Мајчин дом

Откако утрово инвеститорот ја рестартираше градбата кај Мајчин дом, граѓаните од оваа скопска општина преку социјалните мрежи се организираат на

Read more

О2 коалиција: Профитот е ставен пред нашето здравје „согласно законите“

Во целост ви го пренесуваме соопштението на иницијативата „О2 коалиција за чист воздух”. Ќе стивнат ли багерите! До кога алчно

Read more

Аеродром: од најзелената општина до бетонска џунгла

Во последниве неколку години скопската општина Аеродром доживува градежна експанзија   која и покрај големото незадоволство на луѓето се одвиваше непречено.

Read more