Министерот за земјоделство Хоџа, за шест месеци потрошил повеќе од 22.000 евра на кафе и ручеци

Аријанит Хоџа, министер за земјоделство од редовите на Движењето БЕСА, од септември, кога беше назначен на функцијата до 28 февруари

Read more