Левица: Македонската таекводно федерација нема слух за молбите на спортските клубови

Реакција на Левица – Сектор спорт Таекводно клубот „Хулк“ уште од 2018 година има проблеми со Македонската таекводно федерација (МТФ).

Read more

(Видео) Левица: Заев и Груби договориле деградирање на Агенцијата за млади и спорт

Прес-соопштение на координаторката на Левица – Сектор спорт, Весна Кираџиева Заев и Груби договориле Агенцијата за млади и спорт да

Read more

Левица – Сектор спорт: Олимпијците наместо наградени – омаловажени

Реакција на Левица – Сектор спорт. Нашиот олимписки претставник на претстојните игри во Пекинг во крос кантри (спринт слободно 1,5

Read more

За бадминтон – 260.000 евра, за програмерите и математичарите – ич?!

Моето учество на средношколските интернационални олимпијади по информатика беше условено од (1) мојот успешен пласман во најдобрите 4ца во Македонија

Read more