Левица: Милионски суми од буџетот на Република Македонија секоја година се исплаќаат за привремени вработувања

Реакција на Левица – Трудов Сектор. Секоја година од Буџетот на Република Македонија се исплаќаат милионски суми за привремени вработувања.

Read more

(Видео) Левица Прилеп: Граѓани чекаат пред Агенцијата за вработување додека администрацијата одмара

Денес во Агенцијата за вработување во Прилеп беше снимено видео од револтиран граѓанин кој бил по заверка на контролниот картон.

Read more