Kрмов контра Заев: Левица не се согласи на измени за Изборниот законик, тоа е договор на СДСМ, ДПМНЕ и ДУИ

На денешната прес-конференција, пратеникот на Левица, Борислав Крмов, истакна дека измените за Изборниот законик се донесени зад затворена врата, со

Read more

Крмов напиша како ќе се фалсификува пописот!

„Методологијата на ФАЛСИФИКУВАЊЕ на пописот би одела на овој начин: Според дефиницијата за „вкупно резидентно население“ алинеа 3 за да

Read more

Крмов: Бевме известени за заразениот пратеник две минути пред гласање!

„Вечерва владеачкото (во тој момент уште неизгласано) мнозинство внесе пратеник во Собранието на Република Македонија, болен или сомнителен на Covid-19,

Read more