Изложбата “Украс” на Марјана Костојчиноска Узунчева во Музејот на град Скопје

Денеска со почеток од 19.30 часот, во Музеј на град Скопје ке се отвори изложбата “Украс” (од циклусот “Последната револуција”) на Марјана Костојчиноска Узунчева.

Изложбата ќе биде поставена до 09 јуни 2023.