Пратениците на Левица во посета на ЛО Илинден

  • Соопштение на ЛО Левица Илинден

Почитувани граѓани на Општина Илинден, Ве информираме дека на 18.10.2022 година (вторник) во 18:15 часот, Претседателот на Левица и пратеник Димитар Апасиев и пратеникот од ИЕ 3 Борислав Крмов ќе ја посетат нашата општина.

Посетата ќе се реализира во канцеларијата на Левица Илинден, што се наоѓа спроти на културниот дом Илинден, а со самата посета ќе се означи и официјално отварање на канцеларијата на Левица во Општина Илинден.

Секој граѓанин што е заинтересиран да оствари средба со нашите гости е добродојден, Ве очекуваме!

.