Левица отвори канцаларија во Виница

Вчера, на 06.09.2022 година, во Виница, Политичката Партија Левица направи официјално отварање на новата канцаларија.

Гости на отварањето беа пратеникот и Претседател на Политичката Партија Левица, Димитар Апасиев и пратеникот од изборна единица три, Борислав Крмов кои имаа свои обраќања. На настанот присуствуваа и останати членови на Президиумот и членови на ЦК.

Низ слики дел од атмосферата на вчерашното отварање.