Црвена младина со контра герила акција – Стево, вошка беше, вошка и ќе останеш!

Црвена Младина го корегираше транспарентот којшто утринава беше поставен од платениците на СДСМ.

Помладокот на Левица откако го поправи транспарентот, на којшто сега помеѓу две бугарски знамиња е напишано „Стево, вошка беше, вошка и ќе останеш“, им го врати поставен на надвозникот кај Бихаќка.