Левица: Листата со кандидати за советници во Општина Тетово е официјално одобрена

  • Соопштение на ЛО Левица – Тетово по повод на престојните избори за Советници во Општина Тетово

Во пресрет на локалните избори кои ќе се оддржат на 20ти Август, ЛО Левица Тетово на својот фејсбук профил ги објави кандидатите за Советници кои ќе учествуваат на изборите. Тетово и тетовчани заслужуваат подобра локална власт која ќе се грижи и ќе понуди решение за секојдневните проблеми во Тетово

Тетово со децении е заложник на деструктивни политики, а наша обврска е да го ослободиме!

Тетово повторно ќе прерасне во симбол на солидарност.

Жителите на општина Тетово на претстојните локални избори ќе имаат можност да гласаат за советничката листа на Левица и да бираат промена, наместо замена.

Левица ќе се фокусира на наталожените проблеми со кои се соочуваат жителите на Тетово.

Левица за Тетово!