(ФОТО) Полицијата удри по децата низ скопските улици

Полицијата на денешниот протест пред Собранието на Република Македонија ја покажа својата сила и бруталност. За жал, демонстрираната сила од страна на безбедносните служби беше насочена кон помладата генерација на граѓани кои мирно дојдоа да протестираат против францускиот договор.

На кого ќе остане ова парче земја доколку полицијата демонстрира сила на обичен и чесен млад граѓанин?