Царовска со рок за забелешки до 10 мај на договор веќе потпишан и објавен во “Службен весник” на 7 мај?

Статус на проф. д-р Димитар Апасиев, претседател на Левица

Милионерката Царовска дала рок на универзитетските професори да доставуваат забелешки на новиот Колективен договор за високо образование – до 10 мај. Арно ама, на 7 мај договоров веќе бил потпишан и објавен во “Службен весник”!? Транспарентно, нек си ибе мајката. 😉
#ВиИдеКрајот
#ПоздравПленумци


Милионерката ЦАРОВСКА дала рок на универзитетските професори да доставуваат забелешки на новиот Колективен договор за…

Posted by Димитар Апасиев on Tuesday, May 11, 2021