Први мај живее!

Герила акција низ повеќе градови на Црвена Младина по повод Денот на трудот.


Нашите активисти низ повеќе градови низ Македонија спроведоа герила акција за 1ви мај, денот на работничката класа која е угнетувана и газена векови наназад.

Ние како младинска организација со социјалистички идеали, никогаш нема да отстапиме од работниците и нивните права.

Да живее работничката класа!

Да живее 1 Мај!

Нашите активисти низ повеќе градови низ Македонија спроведоа герила акција за 1ви мај, денот на работничката класа која…

Posted by Црвена Младина on Saturday, 1 May 2021