Залепи го Мрме – место Северна

Порталот Оффнет започна со креативна идеја за Панини албумот од македонската фудбалска репрезентација. Дечките испечатиле сликички од селекторот на македонската репрезентација, која одлично се вклопува на местото на нелегитимната „Северна”.

Сликичките се веќе пуштени во оптек низ поголемите трафики во Карпош и Аеродром, а секој што сака да набави може да ги контактира Оффнет.