Крмов: Заразената пратеничка манипулира дека прекршила изолација за петтиот пакет мерки

Колешката Бисера Костадиновска-Стојчевска од СДСМ, се разоткрива како најобична ЛАЖГА И МАНИПУЛАТОР!
Гласањето за 5-тиот пакет мерки НИКОГАШ НЕ БИЛО ДОВЕДЕНО ВО ПРАШАЊЕ ОД ОПОЗИЦИЈАТА. Имено, денес за тој пакет гласаа над 100 пратеници!
Нејзиното присуство воопшто не беше потребно во Собранието, посебно не за 5-тиот пакет мерки.
Целиот циркус се случи за СДСМ да му удоволи на спикерот Талат Џафери, кој од каприц (бидејќи не беше повикан на средбата Заев-Мицковски), скоро месец дена ОДБИВАШЕ ДА ЈА ЗАКАЖЕ СЕДНИЦАТА за 5-тиот пакет мерки!
Ете тоа е вистината, а за ова денес сите инволвирани има ДА ОДГОВАРАТЕ КРИВИЧНО!


Колешката Бисера Костадиновска-Стојчевска од СДСМ, се разоткрива како најобична ЛАЖГА И МАНИПУЛАТОР! Гласањето за…

Posted by Борислав Крмов on Sunday, April 18, 2021