Спасовски се пофали дека реновирал веце

Додека јавноста чека одговори за софтверот со поранешниот генсек Драги Рашковски, кој уште е на одмор во Мексико, министерот за внатрешни работи се пофали на својот официјален фејсбук-профил за реконструкција на веце во ПО Дојран.

Ако се земат во предвид капиталните проекти на оваа власт, може да го прогласиме овој зафат за еден од покрупните инвестиции на владејачката СДСМ.

Целосно саниран и реконструиран објектот на ПО Дојран кој беше доста амортизиран и во оштетена состојба. ➡️Целосно…

Posted by Oliver Spasovski on Monday, 5 April 2021