Ја сотревте Македонија! Сите оставка до еден, оти не Ве бива!

Секојдневните трагедии што ги доживуваме сите ние кои работиме во Ковид центрите се НЕИЗДРЖЛИВИ!
За пациентите и нивните фамилии не се ни опишува…Македонија е завиена во црно!
А нашите професоришта и стручњачишта чекаат дневен ковид биланс од 2500 заболени!!!
Па потоа ќе размислуваат што понатаму???
Не така! Сите ОСТАВКА до еден, оти не Ве бива…Еднаш не го слушнавте гласот на луѓето во скафандери, не најдовте ниту еден ден да влезете таму каде што умираат луѓето!
Лесно се менаџира од кабинет!
Ја сотревте Македонија !!!

Фесјбук статус на Прим.Др. Инфектолог – Славица Трајкова


Секојдневните трагедии што ги доживуваме сите ние кои работиме во Ковид центрите се НЕИЗДРЖЛИВИ! За пациентите и нивните…

Posted by Slavica Trajkova on Sunday, March 28, 2021